Bis deterdžent : čisti, pere - Bekar, Dušan (Prop. odjel Saponia, 1955)
Slova imena deterdženta u tri tazličite boje, zauzimaju gotovo čitavu površinu plakata. Na srednjem slovu umetnuta c/b fotografija boce deterdženta za pranje