Le littoral Yougoslave ([s. n.], 1947)
U prvom planu prikaza mlada djevojka u narodnoj nošnji s krčagom na desnom ramenu. Iza nje, u drugom planu, grad Dubrovnik opasan zidinama, prikazan s povišene točke gledišta. Uz lijevi rub plakata palmina grana, mjesto s obale te dvojica ribara koji izvlače mrežu