[Sve mačke padaju na kola...]
Prikaz dva dječaka s loptama kako promatraju drugog dječaka naslonjenog na romobil kako razgovara s djevojčicom s mašnama u kosi, ispod prikaza tekst: "Sve mačke padaju na kola..."