Ivan Lacković Croata = Julien Vermaercke - Biškupić, Božo (Airport Gallery, 1983)
Plakat na kojem je u gornjoj polovici smješten crtež s prikazom skupine seljanki Ivana Lacković Croate, a u donjem, skulptura dvaju stiliziranih ljudskih figura