Večer sodobne avstrijske književnosti - Bizilj, Marjana; Paternoster, Marjan (Ljubljana : Ljubljanska banka - Združena banka, 1980)
Multiplicirana fotografija otvorene knjige smještena uz donji rub plakata. U gornjem dijelu naslov i detalji događanja
Natječajni plakat za ZGRAF 3.