Ali-Baba i 40 hajduka (Croatia film, 1954)
U središtu prikaza muškarac na bijelom konju, nasmijana lica, lijevom rukom prosipa zlatnike. Iza njega, muškarac u sjeni, na konju, zamahuje sabljom. Čitav prizor smješten je između dva arhitektonska stupa u prednjem te prikazom građevina u zadnjem planu .