Balada - Grgić, Zlatko, karikaturist ([Zagreb])
Prikaz zmaja u naočalama s penkalom u ustima kako razmišlja o tekstu koji treba napisati na papir koji drži u drugoj ruci.
Crtež objavljen u dječjoj reviji Maslačak, Osijek
Signatura autora ispod prikaza d.d. tušem
Digitalna reprodukcija
Keywords: Tuš