Kolektirv : za prava trans, interspolnih i rodno varijantnih osoba
Web-stranice Udruge koja se zalaže za samoodređenje kao temeljnu vrijednost te nadilaženje spolnih i rodnih normi u svrhu podizanja kvalitete života TIRV osoba kroz javno djelovanje, direktan rad i podršku.