VIII susreti "Radničko kulturno stvaralaštvo" : X festival pjevačkih zborova SR Hrvatske (Vijeće saveza sindikata, 1977)
U sivom krugu crtež smeđim linijama različitih predmeta. Prema desnom rubu plakata grupacija trokutastih oblika sivog tona na crvenoj podlozi plakata