[Maslačak]
Dva prikaza - prvi prikazuje kosca s lulom u ustima usred košnje, iza njegovih leđa prikazan dječak te sunce u daljini; drugi prikazuje dijete usred grma visoke trave i cvijeća, sa suncem kako proviruje iza.