[Majski festival kulture] - Antolčić, Ivan ([S. l.], 1967)
Prikazom dominira pijetao.
Podaci o autoru i naslovu preuzeti iz Vrga, Boris. Posavski Antej Ivan Antolčić. Sisak, 2001.
Rad je dobio prvu nagradu na natječaju za plakat "Majski festival kulture" u Sisku.
Digitalna reprodukcija
Keywords: Serigrafije