[Ugriz kornjače] - Pavlinić, Zlatko, ilustrator ([Zagreb], 1976)
Prikaz malene kornjače na dlanu koja se sprema ugristi mali prst.
Crtež objavljen u dječjoj reviji Maslačak, Osijek
Signatura autora i godina unutar prikaza d.d. tušem
Digitalna reprodukcija
Keywords: Tuš