Putnici bijelog vlaka (1976)
Prikaz vlaka kako izlazi iz tunela, unutar pare koja izlazi iz dimnjaka vlaka razni prizori, od lova na tigra, ptica na glazbenom crtovlju, djevojčice u raketi do brojnih djevojčica okupljenih oko rođendanske torte.