XI Susreti "Radničko kulturno stvaralaštvo" : književni susreti radnika, studenata i učenika SR Hrvatske (Vijeće saveza sindikata Hrvatske, 1980)
Unutar crvenog kruga prikaz različitih predmeta. Prema desnom rubu plakata trokutasti oblici crvene boje