Putovanje za nosom; Vodanova osveta
Dva prikaza - prvi prikazuje starca s dugom bradom omotanom oko njegova tijela kako skače od veselja, drugi prikazuje dva muška lika, jedan stariji jedan mlađi kako stoje zagrljeni u prvom planu