Zagrebački sakramentarij sv. Margarete MR 126 : (tabla XLVI-XLIX) - Kniewald, Dragutin (Zagreb : [s. n.], 1940)
O kodeksu iz XI-XII. st. koji se čuva u biblioteci zagrebačke nadbiskupije.
Nasl. nad tekstom.
Na omotu: Serta Hoffilleriana.
P. o.: Hoffillerov zbornik. Naučni radovi posvećeni Viktoru Hoffilleru o 60. godišnjici njegova života 19. veljače 1937.
Iznad nasl. primjerka 1050862 1.0 autograf Dragutina Kniewalda.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Zusammenfassung.