[Vlak] - Štalter, Pavao ([Zagreb])
Dva prikaza - prvi prikazuje muškarca kako spava na tračnicama dok mu iza leđa prilazi vlak, drugi prikazuje vlak kako ulazi u selo, u pozadini prikaz rijeke s brodom.
Crtež objavljen u dječjoj reviji Maslačak, Osijek
Naslov dao katalogizator
Digitalna reprodukcija
Keywords: Tuš