Muzičke večeri u Donatu = Music Evenings in st. Donat's - Straža, Vladimir (Koncertna direkcija, 1976)
Reproducirana fotografija crkve sv. Donta u narančastim tonovima, smještena uz lijevi rub plakata. Tekstualni dio ljubičastim pismenim znakovima uz desni rub plakata.