Hrvatsko društvo nutricionista i dijetetičara (Hrvatsko društvo nutricionista i dijetetičara, 2018)
Web-stranice organizacije koja promiče spoznaje o pravilnoj prehrani te o razvitku i unapređenju prehrane u Republici Hrvatskoj. str