20. jubilarno splitsko ljeto : jugoslavenska muzička scena - Straža, Vladimir (Dalmacija koncert, 1974)
Fotografija s prikazom grupe glumaca na sceni na otvorenom, pred kamenom kućom s vanjskim stubištem. Plakat je riješen u crno ružičastom kontrastu. Tekstualni dio plakata u svijetlom tonu plave boje. Kružni logo Dalmacija koncerta u donjem lijevom uglu plakata.