Nezaboravne melodije Roberta Stolza, posljednjeg majstora bečke operete - Straža, Vladimir (Austrijski kulturni institut, Koncertna direkcija, 1976)
Reproducirana fotografija bečkog Pratera crvenom bojom na svijetlo plavoj podlozi. Tekstualni dio plakata tamno plavim pismenim znakovima