XVIII splitsko ljeto : Muzička scena, u čast rođendana druga Tita - Straža, Vladimir (Dalmacija koncert, 1972)
Fotografija s prikazom vrata trogirske katedrale otisnuta u srebrno - crvenom kontrastu. Tekstualni dio plakata tamno plavim pismenim znakovima.