20. jubilarno Splitsko ljeto : dani opere, drame i baleta - Straža, Vladimir (Splitsko ljeto, 1974)
Fotografija glumaca na splitskom Peristilu, u kontrastu žute i sive boje. Uz donji rub plakata istaknut logo Dalmacija koncert/Splitsko ljeto