La dottrina e l'arte del conte Gian Rinaldo Carli nella traduzione della Teogonia di Esiodo - Di Nuzzo, Gennaro ([s. n.], 1932)
Rasprava na osnovi Carlijevih 3 pisama, fra Michelangelu Carmeliju u Padovi, bez dat., opatu Girolamu Tartarottiju u Veneciji od 15. VIII 1743. i Girolamu Gravisiju u Kopru od 15. IX 1743., o prevođenju, Hesiodu i njegovoj Teogoniji.