Mi Franjo Josip Pérvi, po Božjoj milosti car austrijanski, kralj ugarski i česki, kralj dalmatinski, hèrvatski, slavonski, galički, vladimirski i ilirski, arkivojvoda austrijanski itd. itd. : velemožni barune kraljevski časti banske namiestniče, vierni nam iskreno mili! - Franz Joseph I, austrijski car ([s. n.], 1867)
Kraljevski otpis o uređenju Hrvatskoga sabora i o izbornom redu.