[Privatno-pravne isprave i spisi obitelji Bajčić, Brusić i dr.]. (1701)
Kupoprodajni, oporučni i dr. dokumenti obitelji Bajsić, Brusić i dr., nastali od 1701.do 1830. na otoku Krku.
Katalog rukopisa Nacionalne i sveučilišne biblioteke u Zagrebu
Na hrv. i tal. jeziku.
Slobodni listovi i dvolisti u papirnom omotu
Keywords: 18./19. st