D. Kovačević: Maratonci trče počasni krug (Maratonetti fanno il giro d'onore) : Messe della cultura della rsf di Jugoslavia - Straža, Vladimir (Teatro club premia Roma, Koncertna direkcija, 1975)
Fotografija s prikazom četiri muškarca uz automobil.