Nivea creme : štiti vašu kožu kod sunčanja, protiv upala i opeklina - Bekar, Dušan (Ozeha, 1950)
Humoristički prikaz muškarca, žene i dječaka, sa šeširom i tamnim naočalama ukomponirani sa pakiranjem Nivea kreme za sunčanje. U donjem lijevom uglu prikazana bočica Nivea ulja