Pustinja straha (Warner Bros, 1951)
Ilustrirani portret Kirka Douglasa sa šeširom. Uz lijevi rub plakata tri stilizirana prikaza konjanika u trku. Naslov sa pismenim znakovima u dvije boje, žutoj i narančastoj