U Zmajevom gnezdu = Enter the Dragon (Inex film, 1973)
U središtu plakata uz brojne druge likove dominira prikaz glavne filmske zvijezde Bruce Leeja s nunčakama koje drži objema rukama ispruženim ispred tijela