Design Thinking metoda u znanstvenom istraživanju, edukaciji i poslovnoj praksi : Design Thinking method in scientific research, education and business practice - Pap, Morana (Array, 2019)
Upotreba design thinking metode približava praktično rješavanje problema i način razmišljanja u kojem se korisnik nalazi u središtu, što vodi do inovacije koja može dovesti do diferencijacije i konkurentske prednosti. Rad nudi objašnjenje pojma i metode design thinkinga, povijest i pozadinu, te pregled i vizualizaciju etapa procesa inovativnog dizajna. U radu su također izloženi primjeri design thinking metode u znanstvenom istraživanju, edukaciji i poslovnoj praksi.