17. ljetna filmska škola (Filmoteka 16, 1981)
U središtu plakata naslov pismenim znakovima unutar plohe kvadratnog oblika. Iznad gornjeg ruba kvadrata lik Charlija Chaplin od pojasa do glave i šešira. Ispod donjeg ruba kvadrata prikazane su noge s prevelikim cipelama, u rukama drži štap.