Seljačke škole Hrvatske narodne zajednice za Bosnu i Hercegovinu : najbolji način za suzbijanje analfabetizma - Dobržanski, Ivo (I. Dobržanski, 1914)
O uspjehu fra Didaka Buntića u suzbijanju analfabetizma na Širokom Brijegu.