Hrvatski veterinarski vjesnik Kroatischer veterinaermedizinischer Anzeiger = Croatian veterinary report (Zagreb : Hrvatska veterinarska komora Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2020)
Časopis na temu veterinarske medicine.
Pristup: World Wide Web. Ranije dostupno na: https://hvk.hr/hrvatski-veterinarski-vjesnik/.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Publikacija u formatu PDF.
Opis prema vol.28,br.4(2020) ; zadnji opis prema vol.3,br.3(2022) dana: 20.12.2022.
Keywords: Veterinarska medicina -- Serijske publikacije