Eurographics '83 : Computer Graphic...Tutorials - Straža, Vladimir; Straža, Vida (University of Zagreb, 1983)
Naslov istaknut narančastom tipografijom uz gornji rub plakata. Na podlozi tamno plave boje uske svijetlo plave trake unutar kojih se ponavljaju bijeli pravokutnici u pravilnim razmacima