W. Shakespeare - Ch. Marowitz: Goropadnica : izbor sa BITEF-a 8, Open Space Theatre, London - Straža, Vladimir (Koncertna direkcija, Dramsko kazalište Gavella, 1974)
Fotografija žene u krupnom rasteru točaka i linija crvene, plave, zelene i žute boje