Friedrich Dürrenmatt: Ženidba gospodina Misisipija : Nouveau Theatre de Poche-Geneve - Straža, Vladimir (Zagrebačko dramsko kazalište, 1975)
Crne siluete ljudi na plavoj podlozi plakata. Tipografija zagasito žutom bojom uz gornji rub plakata