Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca (Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca, 2019)
Web-stranice udruženja s ciljem kreiranja, održavanja i promicanja zdravog profesionalnog ekosustava za sve nezavisne profesionalce koji posluju u Hrvatskoj.