Zagreb 80 : 4. svjetski festival animiranih filmova = 4th World festival of animated films - Straža, Vladimir (Festival animiranih filmova, 1980)
Na plakatu je reproduciran i multipliciran crtež, ilustrirani prikaz čovječuljka Zvonimira Lončarića sa polucilindrom na glavi i ptičicom u rukama te logo festivala