XVIII Splitsko ljeto, 15.VI-15.VIII : opera, drama...festival zabavne muzike, izložbe - Straža, Vladimir (Dalmacija koncert, Splitsko ljeto, 1972)
Reproducirana fotografija zidina Dioklecijanove palače smještena je u gornjoj polovici plakata. Unutar otvora vratiju smješten logo festivala. U donjoj polovici istaknut naslov.