Duke Ellington Orchestra : ciklus Trenuci Jazza - Straža, Vladimir (Koncertna direkcija, 1975)
Reproducirana crno bijela fotografija portreta muzičara, sa šeširom. Tipografija zelenom i ružičastom bojom