"Liaonin" ansambl plesa i igara Narodne republike Kine - Straža, Vladimir (Narodno pozorište, 1975)
Tipografski riješen plakat zelenim ili bijelim kineskim i latiničnim pismenim znakovima na crvenoj podlozi plakata