21. Splitsko ljeto : Splitske ljetne priredbe, dani opere, drame i baleta - Straža, Vladimir (Dalmacija koncert, Splitsko ljeto, 1975)
Fotografija ansambla u prostorima Dioklecijanove palače u zeleno plavom kontrastu. Tipografija zlatnom bojom.