Dioptrija.hr (Zagreb : Video Media, 2020)
Centralni portal za oftalmologiju i optometriju nastao s ciljem informiranja o liječenju svih bolesti oka i skidanju dioptrije tj. korekciji vida.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 12.3.2020.)
Keywords: Oftalmologija; Optometrija