Savez društava distrofičara Hrvatske (Savez društava distrofičara Hrvatske, 2019)
Web-stranica saveza čiji je cilj unapređenje kvalitete življenja osoba oboljelih od mišićne distrofije i srodnih neuromuskularnih bolesti.