Deset godina Akademije likovnih umjetnosti na Širokom brijegu sveučilišta u Mostaru : slikarstvo, kiparstvo, grafika - Bachrach & Krištofić (Zagreb : Galerija Klovićevi dvori, 2006)
Fotografija slikarskog štafelaja
Keywords: Izložbeni plakati