Zavod za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije (Zavod za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije, 2017)
Web-stranica osnovne preventivno-medicinske ustanove Vukovarsko-srijemske županije.