Grčki, grčko-kolonijalni i keltski novac iz Muzeja Slavonije, Osijek (Muzej Slavonije, 2004)
Fotografije dvaju novčića, jednog srebrnog s prikazom krilatog konja, te drugog zlatnog, s muškim licem u profilu