2000. - Olimpijska godina, izložba : plakati, medalje, dokumenti, fotografije i drugi predmeti iz fundusa muzeja (Hrvatski športski muzej, 2000)
Triplicirana skulptura bacača diska. Diskovi su ukomponirani s brojkom dva tvoreći brojku 2000. Tipografija žutom bojom na ljubičastoj podlozi plakata