Zagrebačke ljetne večeri 2001. : 7.VII.-24.VIII., atrij Klovićevih dvora.. - Gusić, Luka (Koncertna direkcija, 2001)
U podlozi plakata fotografija s prikazom plinske svjetiljke zagrebačkog Gornjeg grada